Vier verrassende voordelen van houten wenskaarten en één BONUSTIP

Vier verrassende voordelen van houten wenskaarten en één BONUSTIP

Tegenwoordig kan je met slechts enkele kliks een kaartje of groet naar iemand sturen. Toch is er iets magisch aan het ontvangen van een fysiek kaartje in de brievenbus, zeker wanneer deze kaart gemaakt werd van hout, een onverwacht materiaal. Hieronder vind je de grootste voordelen van houten wenskaarten én een speciale bonustip.

Houten wenskaart - jij bent goud waard

Het eerste grote voordeel van houten wenskaarten is dat ze lang mee gaan. Een papieren wenskaart begint al snel om te plooien en wordt minder mooi. Daarom belandt deze na enkele dagen of weken gegarandeerd in de vuilnisbak. Jammer toch?! Een houten wenskaart gaat eigenlijk een leven lang mee en doorstaat zelfs een verhuis. Zo kan je jarenlang genieten van jouw wenskaart.

Daarnaast zijn houten wenskaarten een duurzamere keuze dan traditionele papieren kaarten. De houten wenskaarten van Mijn Zus En Ik worden uitsluitend gemaakt van FSC-gecertifieerd hout van een lokale houthandelaar. Op die manier steun je met je aankoop ook nog eens een korte keten van lokale ondernemers.

Houten wenskaart - Geboren om van te houden

De opschriften van de wenskaarten van Mijn Zus En Ik werden specifiek ontworpen zodat ze niet tijdsgebonden zijn. Wat ik daarmee bedoel? Je zal bij de wenskaarten van Mijn Zus En Ik geen 'happy birthday' of 'gefeliciteerd met de geboorte van uw dochter' vinden. Zulke wenskaarten blijven hooguit enkele dagen tot weken relevant en verdwijnen al snel in de prullenbak. Een houten wenskaart met 'Klein bijzonder groot wonder' daarentegen kan nog jarenlang in de kinderkamer ophangen. Zo draagt deze wenskaart ook mee aan een duurzamere wereld in plaats van aan de wegwerp economie.

Houten wenskaart - Klein bijzonder groot wonder

Tot slot zijn houten wenskaarten simpelweg unieker en memorabeler dan papieren wenskaarten. Wanneer de kast vol staat met een zee aan papieren kaartjes springt die ene houten wenskaart er uit. Dankzij de natuurlijke en rustieke uitstraling passen de wenskaarten langdurig in elk interieur.

BONUSTIP

Wist je dat de wenskaarten van Mijn Zus En Ik zo ontworpen zijn dat je ze in een standaardenveloppe en met slechts 1 postzegel kan verzenden via de post?! Echt waar! Handig toch? Nu houdt niks je nog tegen om voor die houten wenskaart te gaan.

Welke houten wenskaart vind jij het leukst?

Terug naar blog