Over Mijn Zus En Ik

Mijn Zus En Ik is een Belgische webshop met handgemaakte producten. Bij Mijn Zus En Ik vind je geschenken voor alle grote en kleine mijlpalen in het leven.

Het creatieve brein achter Mijn Zus En Ik

Dat ben ik, Ellen!

Ik ben een creatieve duizendpoot, een onuitputtelijke projectenbedenker, een gepassioneerde speurneus naar schoonheid, een dagdromende doener en een nachtmerrie van de boekhouder (oepsie).

In het dagelijks leven ben ik klinisch orthopedagoog en begeleid ik kinderen in mijn eigen praktijk. Hoewel ik hier al een stevige portie van mijn creativiteit kwijt kan, bleef het kriebelen nog meer te werken met mijn handen. Daarom besloot ik om mij op een creatieve hobby te storten, namelijk lasersnijden van hout!

Hoewel ik bijna vergroeid ben met mijn lasermachine, vind je mij ook vaak terug in de natuur, achter een goed boek, in de kringloopwinkel of tussen mijn kamerplanten!

 

Meer over mijn producten 

Alle items van Mijn Zus En Ik staan gecentreerd rond drie kernwaarden:

Zelfgemaakt

Alle producten worden zelf gegraveerd, gesneden en verpakt.  Hierdoor worden alle producten gecontroleerd op eventuele schoonheidsfoutjes én krijgen ze nog een extra portie liefde mee.  

Duurzaam

Alle gebruikte materialen hebben een FSC label en zijn dus duurzaam geproduceerd. Omdat er gewerkt wordt met hout, proberen we bij te dragen aan natuurbehoud. Dit doen we door af en toe een deel van de winst te doneren aan goede doelen die bomen planten (bv. www.treesforall.nl).
Verder maken we voortdurend berekeningen om hout zo efficiënt mogelijk te gebruiken en om zo weinig mogelijk overschot te hebben. We vinden altijd wel een creatieve manier om restjes te gebruiken.
Producten die niet helemaal perfect zijn? Die gooien we niet weg, maar bieden we voor een zachter prijsje te koop aan of geven we cadeau aan bv. woonzorgcentra of ziekenhuizen!

Verbindend

Mijn Zus En Ik biedt geschenken aan voor jezelf of een ander, om dichter bij elkaar te komen. We willen dit niet alleen ondersteunen door zelf geschenken aan te bieden, bovendien doneren we niet-helemaal-perfecte producten aan woonzorgcentra of ziekenhuizen. Zo wordt er ook daar genoten van een spontaan cadeautje!