3 tips voor je DIY doopsuiker

3 tips voor je DIY doopsuiker

 

In blije verwachting van je baby? Proficiat toekomstige ouder! Het klaarmaken van je eigen DIY-doopsuiker is één van de leukste dingen om te doen terwijl je wegdroomt van je toekomstige kleine spruit. 

Met deze drie snelle tips maak jij zelf de leukste doopsuiker! 

Maak een doopsuikerstation

Een doopsuiker-watte? Een doopsuikerstation! Dit is een hoekje dat volledig toegewijd is aan jouw doopsuiker. Je stalt hierbij je doopsuiker uit op verschillende plateaus om diepte te creëren, zo ziet het geheel er interessanter uit. Hang een vlaglijn met de naam van jouw kindje op en zet een leuk bosje (droog)bloemen neer in de kleur van jouw doopsuiker. 

Kies voor een leuke mix van doopsuiker

De tijd dat je enkel suikerbonen geeft, ligt al lang achter ons. Laat je creativiteit volledig gaan en bedenk verschillende producten die je aan mensen kan meegeven. Toffe ideeën zijn: handzeepjes, badzout, plantjes, handgel (die heeft toch iedereen nodig tegenwoordig), kleine flesjes limoncello of alcoholvrije drankjes (wat dacht je van een spicy gembershot?!), droogbloemen in een buisje, sleutelhangers, kleine potjes honing, bladwijzers, geurkaarsjes,... Je kan ook zelf kleine potjes confituur maken. Budgetproof én lekker! Je kan zo klein of groot gaan als je zelf wilt! Vergeet zeker niet om een kleinigheidje voor bezoekende kindjes te voorzien, zoals een bellenblaas, een jojo, snoepjes, kleurpotloodjes of lolly's. Zo maak je hen ook blij. 

 

Voeg een persoonlijke touch toe 

Natuurlijk moet de naam van jouw kindje centraal staan in je doopsuikerstation. Zo ligt het plakken van naamstickers op jouw doopsuiker voor de hand. Maar je kan ook het geboortekaartje erbij zetten én nog een speciale boodschap over/voor jouw kindje. Wat dacht je van onze houten wenskaart 'Geboren om van te houden' ?! Wanneer het tijd is om de doopsuiker op te ruimen kan je dit houten kaartje én de vlaglijn een plekje geven in de kinderkamer. Omdat onze producten van duurzaam hout gemaakt zijn, gaan ze jarenlang mee. Zo kan je later ook nog terugdenken aan die bijzondere newborn-periode... 

Terug naar blog